Hániel Szalon

Szalonunkban Magyarországon ELŐSZÖR megtalálhatóak London legújabb kollekciójának, a Verise Bridal márkának a menyasszonyi ruhái. Ha ezek közül választasz, akkor egy olyan ruhakölteményben jelensz majd meg, amit eddig más esküvőn még nem láthattál.

Cím: 1066, Budapest, Teréz krt. 10, Félemelet 8., Budapest VI. kerület
Telefon: +36 (30) 520-2009, +36 (30) 520-4449
Web: http://www.hanielszalon.hu/
Címkék: Hániel Szalon, Verise Bridal, menyasszonyi ruha Budapest, Hániel menyasszonyi ruha, menyasszonyi fátyol, menyasszony fejdísz

A legújabb kollekció darabjai között minden menyasszony megtalálhatja a számára tetsző és kedvező esküvői ruhát, legyen az letisztult vagy extravagáns formájú, tört fehér, arany vagy platina színű. A ruhák egytől egyig kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, mint a selyem, finom csipke, és díszítésként Swarovski kristályok csillognak rajtuk.

Menyasszonyi ruhád mellé többféle kiegészítő közül válogathatsz a Hániel szalonban. Örömmel segítünk a ruhához illő menyasszonyi fátyol, kesztyű, ékszer, fejdísz kiválasztásában. Ezek mellett szalonunkban megtalálhatóak még gyűrűpárnák, harisnyatartók, táskák és hajdíszek is.

Ruháink mellett nagyon fontosnak tartjuk a kiszolgálás minőségét, célunk, hogy Te, és kedves kísérőid nyugodtan élvezhessétek a ruhapróba minden percét.

Tágas szalonunk Budapest egyik autóval és tömegközlekedési eszközzel is könnyen megközelíthető pontján található, a VI. ker. Teréz krt. 10, Félemelet 8-as szám alatt.

A Hániel szalon az a hely, AHOL ANGYALOK LESIK MINDEN KÍVÁNSÁGOD!

Sajtóközlemények

tovább: sajto.rongo.hu

Politika, marketing, IT, telekom, életmód és sok más sajtóközlemény a sajto.rongo.hu-n

A vártnál sokkal kevesebb szőlő termett idén itthon és Európa több országában

Tévedtek a szakemberek, elmaradt a szőlőtúltermelési válság, a vártnál kevesebb szőlő termett hazánkban és más európai országban is, így a borexport is segít levezetni az elmúlt két év alatt felhalmozódott hazai borkészleteket.

Hogyan zöldülhetnek az ásványvizes cégek?

Mennyire fontos a vásárlóknak, hogy környezettudatos cég termékét válasszák?

Németországban kiosztották az év utolsó nagy borversenyének díjait

Még soha nem nyert magyar pincészet 16 aranyérmet külföldi nagy borversenyeken egyetlen év alatt