Bonjour Menyasszonyi Ruha és Öltöny Szalon

Európában már hódító amerikai divatházak az Eden Bridals, Sincerity Bridal, Justin Alexander és Sweetheart tervezőinek menyasszonyi ruha, esküvői ruha kollekcióit kölcsönözzük és árusítjuk!

Cím: Damjanich u. 29/a Füred Üzletház, Százhalombatta
Telefon: 06 (20) 4747-448
Web: http://www.bonjourszalon.hu/
Címkék: Eden Bridals, Sincerity Bridal, Justin Alexander, Bonjour Menyasszonyi Ruha Szalon, Bonjour Esküvői Öltöny Szalon, menyasszonyi ruha Százhalombatta, esküvő Százhalombatta

"EGYSZERŰEN, ELEGÁNSAN, a TE STÍLUSODBAN"

A menyasszonyi ruha lehet hagyományosan romantikus, visszafogottan, egyszerűen elegáns, merészen új fazonú, extravagáns, színében vakítóan hófehér vagy meleg ekrü, reméljük, hogy a Bonjour Menyasszonyi Ruha és Öltöny Szalon modelljei közt segíthetünk megtalálni az "igazit".

Külön figyelmet érdemes szentelni koktélruha és estélyi ruha kínálatunknak. Egyszerű, elegáns és divatos vonalvezetés, izgalmas színösszeállítás, minőségi francia és matt szatén anyagokból készült Eden Bridals modellek széles választékával várunk mindenkit, aki kicsit formabontóbb menyecskeruha vagy koszorúslány ruha mellett dönt.
Az angol Rainbow Club, Paradox London Pink, és Westwerleigh exkluzív esküvői cipő modelljeinek árusításával szeretnénk a menyasszonyok napját kényelmessé varázsolni. A cipőket ekrü és fehér színben árusítjuk, raktárkészletről ill. megrendelésre szállítjuk. 19-28.000Ft-os áron kaphatók a menyasszonyi cipők szalonunkban!
Extra szolgáltatás: A cipőket a koktélruha, menyecskeruha ill. estélyi ruha színére befestetjük !

Menyasszonyi ruha, esküvői ruha kínálatunkban hatalmas méretválaszték, estélyi és koszorúslányruha kínálatunkban óriási színválaszték található.
Partnereink által készített menyasszonyi ruha Sincerity Bridal, Justin Alexander és Sweetheart valamint Eden Bridals, alkalmi- és koszorúslány ruha kínálatunkat 65 színben, 32-62-es méretig, 6- 12 hetes határidővel szállítjuk megrendelésre!

Az Esküvő minden kiegészítője, fátyol, kesztyű, ékszer, menyasszonyi cipő, valamint a vőlegény teljes esküvői öltönye, ceremónia szettje, öltözete a Bonjour Szalon kollekciójában megtalálható és megrendelhető!

A gyönyörű menyasszonyi ruha, esküvői ruha mellett most a vőlegény öltönye is biztosan elegáns lesz, ha Wilvorst vagy Tzacco öltöny a viselete. Ez a könnyed és egyben vonzó esküvői öltöny kollekció tudatosan és meggyőzően fémjelzi a 2012-es esküvői öltöny trendet.

Jól megtervezett, magabiztos, elegáns, könnyed a Wilvorst és Tziacco új esküvői öltöny kollekciója. A középpontban az alakot követő, letisztult vonalvezetés áll. Az egyéni stílus és a virtuózan felhasznált anyagok gondoskodnak arról, hogy az esküvői öltöny és mellényszett, melyet a vőlegény visel hatalmas sikert arasson.
Esküvői öltöny árak: 50.000Ft-tól vásárolhatók! Esküvői ing, mellényszett, öv és esküvői wilvorst cipő, mandzsettagomb,.... a vőlegény is megtalál mindent a Bonjour Szalon kínálatában!
Szmoking kölcsönzés: 30.000Ft.- A bérleti díj tartalmazza: Eden Bridals spanyolöv és csokornyakkendő,valamint a tisztítást!

Szalonunkban a következő telefonszámon kérjük szíveskedj időpontot egyeztetni, hogy ez idő alatt teljes figyelemmel, csak Téged szolgálhassunk ki!:

Százhalombatta, (Budapesttől 15 perc)
Mennyasszonyi ruha: 06 (20) 4747-448
Öltöny: 06 (20) 424-9430
Koszorúslány ruha, cipő: 06 (30) 9341-877

A Bonjour Menyasszonyi Ruha Kölcsönző Szalon Budapesttől 15 percre található a százhalombattai Füred üzletházban, kényelmes parkolási lehetőséget is biztosítva menyasszonyainknak.

Sajtóközlemények

tovább: sajto.rongo.hu

Politika, marketing, IT, telekom, életmód és sok más sajtóközlemény a sajto.rongo.hu-n

Megválasztották a 2019-es év Egri Bortermelőjét

A megtisztelő címet egy hölgy érdemelte ki - nemzetközi sikerek hozták meg a hazai elismerést a Varga Pincészet egri birtokigazgatójának

TANKCSAPDA – LILIPUT HOLLYWOOD

Megjelent A kendőzetlen igazság és jön a T30 Körszínpad Aréna Turné

Máriapócsra tér vissza a Hankook Racer Cup RX mezőnye

Izgalmas összecsapásokkal kecsegtet a Pünkösdi Rallycross hétvége, ahol már gazdára találhat a bajnoki cím is!

Tarolnak az élő korallok - amíg még tehetik

WWF: Június 8-a az óceánok világnapja

Szállítmányozás napja az innovatív technológiák jegyében

Lébényből a zsámbéki driving campre költözött, és interaktívvá vált az esemény