MONACO Esküvői menyasszonyi ruhaszalon

1993-tól kínálunk a világ vezető tervezőinek kollekcióiból ruhákat, cipőket kedvező, sokak számára elérhető áron. Ma a székesfehérvári és keszthelyi szalonunkban 300 négyzetméteren, országosan is kiemelkedő modell- és stílus választékkal.

Telefon: +36 (30) 393-2302
Web: http://www.monacoszalon.hu
Címkék: Monaco ruhaszalon, Monaco menyasszonyi ruha, menyasszonyi ruha Keszthely, Monaco esküvői ruha Keszthely

A kínálatunkat képező esküvői-, menyecske-, és koszorús ruháink a hozzájuk tartozó kiegészítő kellékekkel együtt BÉRELHETŐK ÉS VÁSÁROLHATÓK.
A férfiak részére a szmokingok és vőlegénymellények a nyakkendőivel kölcsönözhetők is, ám minden más vásárolható, mint például esküvői öltöny, ing, cipő, mandzsetta.
MAGGIE SOTTERO, SOTTERO AND MIDGLEY, ENZOANI, MADELINE GARDNER, MORI LEE, VICTORIA JANE, RONALD JOYCE, BENJAMIN ROBERTS, MODECA, TIA, WILVORST, RAINBOW, ELSE, CLEMONT luxus kategóriájú, készletünkben meglévő, így élőben megtekinthető, felpróbálható termékeiről a baloldali menüsorunkból fotókkal tájékozódhat. A modellképekre kattintva több fotó nyílik meg, köztük esküvői fotókkal, melyeket azon kedves megrendelőinktől kaptunk közzétehetően, akik bennünket választottak életük fontos állomásán.
Ha Ön a bőséges kínálatunk ellenére mégsem találja azt a bizonyos Igazi-t, úgy lehetősége van a közreműködésünkkel kb. 4 - 18 hetes várakozási idő alatt a modell beszerzésére, amennyiben a gyártó cég elfogadja a megrendelést. Ehhez kapcsolódóan további információt olvashat a Szolgáltatásaink menüpontban (bal oldali menüsor).
A Híreink menüvel aktuális kedvezményeinkről tájékozódhat.
Extra méretekkel rendelkezik? Túl vékony vagy épp molett, netán boldog kismama?
Látogasson el hozzánk, különböző színek és stílusok között válogathat a világ kiemelkedő tervezőinek és gyártóinak elbűvölő alkalmi- és menyasszonyi ruháiból.
Meghökkentő, óriási élményfotózásra vágyik? Hihetetlen jó áron venne vagy bérelne esküvői ruhát?
Outlet & Trash the Dress ruháinkból kedvező áron vásárolhat! Ezzel megélheti extrém élményfotózási vágyát, hisz nem kell sajnálnia a drágább pazar esküvői ruha bérlése vagy vétele mellett az olcsón vásárolt TTD ruhát akkor sem, ha az akár a tönkretételével járna. TTD ruháink teljesen kifogástalanok, sérülésmentesek, így Ön akkor is élhet vele, ha nem megvenni szeretné az extrémfotózás végett, mint kiegészítő ruha, hanem esküvőjét illetően igazán szűk költségvetésben van lehetősége gondolkodni, de nem szeretne lemondani a menyasszonyi ruháról! A ruhát ez esetben még az igen kedvező eladási árától is kedvezőbb áron bérelheti tőlünk!
Szeretné olyan csodásként felvenni bérelt esküvői ruháját, mint ahogy azt látta a jóval korábbi lefoglalásakor?
Saját ötlettől vezérelten, minőségi szolgáltatást nyújtó limitbérleti rendszert dolgoztunk ki, melyet nagy sikerrel alkalmazunk 2007-től a menyasszonyok legnagyobb megelégedettségére.
A limitált ruhabérletünk olyan biztonságot nyújt, mellyel egészen az esküvőig megőrizhető a lefoglalt ruha esztétikai élménye. Az esküvő előtt nem történik sorozatos ruhakiadás, mely nagyban növeli a maradandó alakítási nyomokat, elhasználódást és sérülést. A bérlőinknek mindössze három ruhakiadásig kell kalkulálniuk a bérelt ruhájukkal, mely mennyiségbe beleszámít a saját bérlete is. Amennyiben kéri tőlünk, úgy az esküvőjét megelőző ruhakiadásról értesítjük, biztosítva számára a ruha megtekinthetőségét illetőleg arról történő módosítását.
Természetesen első és soron következő felvételt is kezdeményezhet, akár az életérzés, akár a teljes biztonság elérése a cél.

Számíthat a segítségünkre, sok szeretettel várjuk!

Sajtóközlemények

tovább: sajto.rongo.hu

Politika, marketing, IT, telekom, életmód és sok más sajtóközlemény a sajto.rongo.hu-n

A vártnál sokkal kevesebb szőlő termett idén itthon és Európa több országában

Tévedtek a szakemberek, elmaradt a szőlőtúltermelési válság, a vártnál kevesebb szőlő termett hazánkban és más európai országban is, így a borexport is segít levezetni az elmúlt két év alatt felhalmozódott hazai borkészleteket.

Hogyan zöldülhetnek az ásványvizes cégek?

Mennyire fontos a vásárlóknak, hogy környezettudatos cég termékét válasszák?

Németországban kiosztották az év utolsó nagy borversenyének díjait

Még soha nem nyert magyar pincészet 16 aranyérmet külföldi nagy borversenyeken egyetlen év alatt