Magic Moment szalon

Még mindig jól emlékszünk milyen nagy örömmel, feldobottsággal válogattuk össze első menyasszonyi kollekciónkat, mellyel valami újat, szépet, igényeset, a magyar esküvőkhöz méltót szerettünk volna kínálni szalonunkban.

Cím: 1136 Budapest, Pannónia utca 12., Budapest VI. kerület
Telefon: 1 329-23-14
Web: http://www.magicmoment.hu/
Címkék: ceremónia mellény, vőlegény öltöny, öltöny

MAGIC MOMENT - ruhaszalon

1995 decemberében alakult meg vállalkozásunk és nyílt meg ezzel egyidőben első esküvői szalonunk a Budapest XIII. kerületben a Pannónia u. 12. szám alatt.
Még mindig jól emlékszünk milyen nagy örömmel, feldobottsággal válogattuk össze első menyasszonyi kollekciónkat, mellyel valami újat, szépet, igényeset, a magyar esküvőkhöz méltót szerettünk volna kínálni szalonunkban.

A több évtizedes tapasztalattal, kiváló minőséggel, káprázatosan szép kollekcióval rendelkező amerikai Mori Lee márkájú ruhákból és Olaszország vezető ruhakészítő gyáraiból (Atelié Aimée, Lori stb.) válogattuk össze kollekciónkat.
Igyekeztünk és a ruhák szépsége, keresettsége hamarosan meghozta gyümölcsét és Budapesten több üzletünk nyílt.

Jelenleg teljes menyasszonyi kollekciónkat az Elite szalonban , Budapesten a Teréz körút 31.szám alatt találhatják meg. Bővebb információt itt találhat: www.eliteszalon.hu
Üzleteink a vőlegényeket sem hanyagolták el soha. Kezdetben a klasszikus eleganciát követőket, akik szmokingban ill. zsakettben nősültek szolgálta ki olasz ill. holland áruval. Ez a kínálat 2002-re Egon Von Fürstenberg, Mr. Ramos kíváló minőségű - a legtisztább gyapjúból, ill. selyem szállal kevert anyagból készült - vőlegényi öltönyökkel bővült ki.Már az első kollekció átütő sikert aratott a házasulandó férfiak közében és mára már mondhatjuk, hogy a vőlegények többsége nálunk választ öltözetet élete egyik legfontosabb napjára. 2010. év őszétől az esküvői ruhákkal, vőlegény öltözetekkel foglalkozó szalonunk tovább bővítette a palettáját, s azóta olasz cipőket és csizmákat is forgalmaz. A kényelmes és szép olasz lábbelik nagy sikert arattak már az első pár hónapban is, mára már a szalon fő tevékenysége az eredeti olasz cipők, bőráruk, férfi olasz divatáruk értékesítése lett.

Mai napig töretlen a vágy bennünk, hogy a legjobbat, legméltóbbat tudjuk nyújtani. Ebben kollégáink hozzáértése, több évtizedes szamai tapasztalata is nagyban hozzájárul.

Továbbra is várunk minden kedves érdeklődőt üzleteinkben:

Forgács Emese, Toffalini Paolo

a Magic Moment szalonok tulajdonosai

Sajtóközlemények

tovább: sajto.rongo.hu

Politika, marketing, IT, telekom, életmód és sok más sajtóközlemény a sajto.rongo.hu-n

Megválasztották a 2019-es év Egri Bortermelőjét

A megtisztelő címet egy hölgy érdemelte ki - nemzetközi sikerek hozták meg a hazai elismerést a Varga Pincészet egri birtokigazgatójának

TANKCSAPDA – LILIPUT HOLLYWOOD

Megjelent A kendőzetlen igazság és jön a T30 Körszínpad Aréna Turné

Máriapócsra tér vissza a Hankook Racer Cup RX mezőnye

Izgalmas összecsapásokkal kecsegtet a Pünkösdi Rallycross hétvége, ahol már gazdára találhat a bajnoki cím is!

Tarolnak az élő korallok - amíg még tehetik

WWF: Június 8-a az óceánok világnapja

Szállítmányozás napja az innovatív technológiák jegyében

Lébényből a zsámbéki driving campre költözött, és interaktívvá vált az esemény