Elite Szalon

Az Elite szalon nemcsak újabb üzlet, hanem olyan hely, ahol az ember pillanatokat kaphat mások boldogságából.

Cím: 1065 Teréz krt. 31. földszint 3., Budapest VI. kerület
Telefon: 06-1-3023899
Web: http://eliteszalon.hu
Címkék: Elite Szalon, esküvői ruha Budapest, menyasszonyi ruha

ELITE SZALON - 1St CLASS - MAGIC MOMENT

Szalonunk 2007.decemberében új kollekcióval lepte meg a házasulandó hölgyeket. Ez az új kollekció azoké a magabiztos nőké, akik tudatosan keresik a legjobbat a “nagy napra”, ahol ők akarnak - párjukkal együtt- a középpontban lenni, akik klasszikus ruháikkal az “örök” menyasszonyok szeretnének lenni. Az Elite szalon nekik kínálja elsősorban a legújabb amerikai kollekciójukat a Unspoken Romance-t.

1995-ben nyilt meg első szalonunk a Pannónia utca 12. szám alatt Magic Moment néven. Menyasszonyi ruháinkat már az első szezontól megkedvelték a házasulandók, ezért a következő években több szalont is nyitottunk a városban, többek között az Elite szalont is 1999. májusában. Hasonló kollekciókkal indultunk, mint az anyaüzlet, ahol a mai napig megtalálhatók a Mori Lee, Sincerity, Egon Von Fürstenberg, Sabrina márkájú menyassszonyi ruhák.

Az Elite szalon nemcsak újabb üzlet, hanem olyan hely, ahol az ember pillanatokat kaphat mások boldogságából.

“Jó itt dolgozni!” - mondják sokszor. Igen jó, mert mi boldog arákat öltöztetünk, részesei lehetünk örömüknek, ha csak kis mértékben is. Ehhez szeretnénk a továbbiakban is hozzájárulni szaktudásunkkal, a szalon kellemes légkörével, és nem utolsó sorban újabb - amerikai Unspoken Romance - kollekciónkkal. Ezek különböztetik meg az Elite szalont a többi hasonló profilú szolgáltatótól, amely a Teréz krt. 31. szám alatt található.
Várunk minden kedves érdeklődőt, hogy mi is részeseivé válhassunk ünnepüknek, boldogságuknak.

Elite szalon

Sajtóközlemények

tovább: sajto.rongo.hu

Politika, marketing, IT, telekom, életmód és sok más sajtóközlemény a sajto.rongo.hu-n

Új kereskedelmi vezető a hazai Glencore Agriculture csoportnál

A Glencore Agriculture magyarországi cégcsoport területi képviselői csoportvezetőjét, Cseresznye Pétert (28) nevezték ki a cég kereskedelmi vezetőjének.

Magyar irányítás alá került a Glencore Agriculture csehországi leányvállalata

2019 októberétől a magyarországi Glencore Agriculture csoport ügyvezetője, Juhász Csaba irányítja a cseh leányvállalatot is.

1 milliárd forintos fejlesztés a Varga Pincészetnél

Palackozási csúcstechnológia Badacsonyörsön