Aphrodite Bridal Design

Aphrodite esküvői ruha Szeged: Demetrios menyasszonyi ruhák, Cosmobella esküvői ruhák, Wilvorst férfi öltönyök

Cím: 6722 Szeged, Kossuth L. sgt. 3., Szeged
Telefon: 62/327-270
Web: http://www.aphrodite.hu
Címkék: Aphrodite esküvői ruha, esküvői ruha Szeged

Az Aphrodite Bridal Design a minőség, az igényesség és az elegancia szinonimája, mely 1990 óta van jelen -Szegeden- a hazai és a közép-kelet európai esküvői ruha márkák között. Magas színvonalú, kézműves igényességgel kidolgozott termékeink vásárlóköre évről-évre nő. A vásárlók szimpátiáját felkelteni persze nem nehéz, megtartani annál inkább. Ezért mi megkülönböztetett figyelmet fordítunk a minőség ellenőrzésére. Az új trend -esküvői ruhák- kialakításánál a forgalmazók és a vásárlók visszajelzései mellett a piac igényeinek és a divat változásainak elemzésére támaszkodunk. Szalagavatóra, ballagásra cégünk ballagási öltönyöket, 2-3 részes kosztümöket kínál végzős diákok részére -kedvező áron!
Az Aphrodite Bridal Design márkanévvel ellátott esküvői ruhákat három - egymástól jól elkülönülő - kollekcióba soroltuk, amelyeket a vásárlói ízlésvilág különbözősége hívott életre.
Royal Collection
a klasszikus, hagyományos, örökké divatos és mindig keresett modelleket vonultatja fel. Ezen esküvői ruhák gazdag díszítése ékkővel, gyönggyel, flitterrel királynői megjelenést biztosít a menyasszonyoknak.
Elegant Collection
könnyed, fiatalos, elegáns vonalvezetést a mindenkori legújabb divatirányzatot követi. Ez az esküvői ruha kollekció a soha el nem múló fiatalság egyszerű lendületes báját, harmóniáját tükrözi. A modellek kidolgozására a részletek aprólékos megmunkálása jellemző.
Historical Collection
az elmúlt századok divatját eleveníti fel a mai ember számára átfogalmazva. Nemcsak szabásvonalaiban, díszítésében, de alapanyagában is letűnt korok hangulatát hozza vissza.

A ruhák csipkéi saját hímző műhelyünkben készülnek - www.gepicsipke.hu. Modelljeink díszítésére eredeti Swarovski kristályok, japán gyöngyök, kézi készítésű paszományok, zsinórok és virágok szolgálnak. Itt hívjuk fel kedves vásárlóink figyelmét, hogy termékeinkben emblémánkkal megegyező szövött címke található, amely lehetővé teszi mindenki számára az eredeti termék azonosítását. Az Aphrodite Bridal Design esküvői ruha modelleket cégemblémával ellátott vállfákkal és védőzsákokkal hozzuk forgalomba.

Sajtóközlemények

tovább: sajto.rongo.hu

Politika, marketing, IT, telekom, életmód és sok más sajtóközlemény a sajto.rongo.hu-n

A vártnál sokkal kevesebb szőlő termett idén itthon és Európa több országában

Tévedtek a szakemberek, elmaradt a szőlőtúltermelési válság, a vártnál kevesebb szőlő termett hazánkban és más európai országban is, így a borexport is segít levezetni az elmúlt két év alatt felhalmozódott hazai borkészleteket.

Hogyan zöldülhetnek az ásványvizes cégek?

Mennyire fontos a vásárlóknak, hogy környezettudatos cég termékét válasszák?

Németországban kiosztották az év utolsó nagy borversenyének díjait

Még soha nem nyert magyar pincészet 16 aranyérmet külföldi nagy borversenyeken egyetlen év alatt